Nowa Jadłonomia

Martyna Kozłowska
Kwiecień20/ 2017

 

Seler po chińsku? Soczewica po turecku? Ogórek po koreańsku? Warzywa znane od dzieciństwa mogą codziennie pysznie zaskakiwać. Udaj się do najbliższego warzywniaka, kup polskie warzywa, dodaj szczyptę niepospolitej przyprawy i ciesz się gotowaniem! Tak jak Marta Dymek, autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia.


Premiera książki odbędzie się już 10 maja!

Magazyn Vege jest jednym z patronów medialnych książki.

Książkę można zamówić np. w Empiku: http://www.empik.com/nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata-dymek-marta,p1135955692,ksiazka-p

Komentarze

Featured
Premiera książki "Psi dar" Konkurs Kulinarny Roślinne koktajle pędzle z borsuka przeczytasz w numerze 6/2017 Kleszcze

Premiera książki "Psi dar"

Właśnie wyszła książka „Psi Dar” dr Claire Guest, założycielki Medical Detection Dogs. Sama ma psa p…

czytaj więcej

Konkurs Kulinarny

Czy mięso ma negatywny wpływ na środowisko i organizm człowieka? Większość z naszych Czytelników bez…

czytaj więcej

Roślinne koktajle

Koktajl jest dobry na wszystko! Więcej można przeczytać w najnowszej książce Magdy i Tomka Olszewski…

czytaj więcej

pędzle z borsuka

Pędzle to najbardziej istotne i niezbędne narzędzia nie tylko dla profesjonalistów makijażu. Lepiej …

czytaj więcej

przeczytasz w numerze 6/2017

Czerwcowe VEGE  już jest w sprzedaży w całej Polsce. Nie możesz się doczekać? Sprawdź co dla Ciebie …

czytaj więcej

Kleszcze

Siła nie zawsze tkwi w wielkości. Najlepszym przykładem są kleszcze, których z roku na rok przybywa …

czytaj więcej
Facebook
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar