[wppb-login]

Nowa Jadłonomia

Martyna Kozłowska
Kwiecień20/ 2017

 

Seler po chińsku? Soczewica po turecku? Ogórek po koreańsku? Warzywa znane od dzieciństwa mogą codziennie pysznie zaskakiwać. Udaj się do najbliższego warzywniaka, kup polskie warzywa, dodaj szczyptę niepospolitej przyprawy i ciesz się gotowaniem! Tak jak Marta Dymek, autorka kultowego roślinnego bloga Jadłonomia.


Premiera książki odbędzie się już 10 maja!

Magazyn Vege jest jednym z patronów medialnych książki.

Książkę można zamówić np. w Empiku: http://www.empik.com/nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata-dymek-marta,p1135955692,ksiazka-p

Featured
Badanie rynku: Polacy się weganizują! Niemcy: ograniczmy transport zwierząt do "absolutnego minimum" Chiny skończą z testowaniem na zwierzętach? [Vege Premium] Handel zagrożonymi gatunkami wyceniany na 20 mld dolarów Matki Matkom: Karolina Rynek wegańskich serów powiększy się o 300 proc.

Badanie rynku: Polacy się weganizują!

Podczas pandemii koronawirusa 40 proc. Polaków zmieniło swoje zwyczaje żywieniowe, w ramach tej grup…

czytaj więcej

Niemcy: ograniczmy transport zwierząt do "absolutnego minimum"

Kilka niemieckich landów w ostatnich tygodniach zakazało długotrwałego transportu zwierząt do krajów…

czytaj więcej

Chiny skończą z testowaniem na zwierzętach? [Vege Premium]

Jest szansa, że już niedługo kosmetyki sprzedawane w Chinach będą mogły zachować status cruelty-free…

czytaj więcej

Handel zagrożonymi gatunkami wyceniany na 20 mld dolarów

Wartość nielegalnego handlu, przemytu zagrożonymi gatunkami zwierząt i roślin jest szacowna na ok. 2…

czytaj więcej

Matki Matkom: Karolina

Oto jedna z wielu historii opublikowanych na profilu kampanii Białe kłamstwa w ramach projektu #Matk…

czytaj więcej

Rynek wegańskich serów powiększy się o 300 proc.

Przewiduje się, że wegański przemysł serowy wzrośnie o ponad 300 proc. do 2030 roku.

Nic dziwnego…

czytaj więcej
Facebook