[wppb-login]

Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych

W związku z przetwarzaniem danych osobowych, informujemy:

  1. Administratorem danych osobowych jest Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt
    – Viva!.
    (dalej: „ADMINISTRATOR”), z siedzibą ul. Kawęczyńska 16 lok. 39, 03-772
    Warszawa. Z Administratorem można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej
    na adres: ul. Kawęczyńska 16 lok. 39, 03-772 Warszawa lub drogą mailową: biuro@viva.org.pl
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych – Andrzeja Rybus-Tołłoczko, z którym
    można się skontaktować pod adresem mailowym: iodo@rt-net.pl.
  3. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady
    (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z
    przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz
    uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
  4. W związku z założeniem konta przetwarzamy Twoje dane w celu:
    1. Umożliwienia Ci założenia i korzystania z konta na stronie https://vege.com.pl – art. 6 ust. 1
      lit. b RODO – Twoje dane przetwarzamy do czasu usunięcia konta na naszej stronie;
    2. Dochodzenia i obrony roszczeń – art. 6 ust. 1 lit. f RODO – dane przetwarzamy przez okres
      3 lat od usunięcia konta na naszej stronie.
  5. Dane osobowe nie pochodzą od stron trzecich.
  6. Administrator nie zamierza przekazywać danych do państwa trzeciego lub organizacji
    międzynarodowej.
  7. Administrator przekaże dane na podstawie przepisów prawa lub zawartych umów powierzenia
    danych osobowych, w tym do dostawców usług teleinformatycznych.
  8. Osoba, której dane dotyczą ma prawo do żądania od administratora dostępu do danych
    osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz o prawo do
    wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.
  9. Skargę na działania Administratora można wnieść do Prezesa Urzędu Ochrony Danych
    Osobowych.
  10. Podanie danych osobowych jest konieczne, aby założyć konto na stronie Administratora.
  11. Administrator nie przewiduje zautomatyzowanego podejmowania decyzji.
Featured
Polscy żeglarze uratowali delfina zaplątanego w sieć rybacką Dzieje się: roślinna dieta dla masowego konsumenta Birdlife: co 5. gatunek ptaków w Europie zagrożony Raport: w Polsce rośnie sprzedaż roślinnych zamienników, spada sprzedaż mięsa Koniec z zarabianiem na negowaniu zmian klimatu! Raport Compassion Polska w Światowy Dzień Ośmiornicy

Polscy żeglarze uratowali delfina zaplątanego w sieć rybacką

Jak donoszą media, załoga polskiego jachtu „Pszczółka” pomogła delfinowi zaplątanemu w sieć rybacką …

czytaj więcej

Dzieje się: roślinna dieta dla masowego konsumenta

Spełnia się sen wielu wegan: podczas konferencji Plant-Powered Perspectives analityczka z firmy Mint…

czytaj więcej

Birdlife: co 5. gatunek ptaków w Europie zagrożony

Organizacja BirdLife opublikowała raport, z którego wynika, że populacje europejskich ptaków kurczą …

czytaj więcej

Raport: w Polsce rośnie sprzedaż roślinnych zamienników, spada sprzedaż mięsa

Według danych Panelu Gospodarstw Domowych GfK Polonia, cytowanych przez portal Noizz, mamy powody do…

czytaj więcej

Koniec z zarabianiem na negowaniu zmian klimatu!

Youtube i Google wypowiedziały wojnę fake newsom dotyczącym zmian klimatycznych. Uniemożliwią monety…

czytaj więcej

Raport Compassion Polska w Światowy Dzień Ośmiornicy

8 października, w Światowy Dzień Ośmiornicy fundacja Compassion Polska publikuje swój raport „Przemy…

czytaj więcej
Facebook