Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

O, holender!

kwiecień 25 2024

Gdy już się nasycimy szparagami w wersji sauté, dalej możemy korzystać z sezonu na te warzywa i eksperymentować z dodatkami.

Czy są tu fani szparagów? Zazwyczaj jemy je w wersji gotowanej, ale równie dobrze można je usmażyć i polać roślinnym sosem holenderskim. A gdyby do takiego połączenia dodać jeszcze wegańskiego burgera prosto z patelni, podsmażyć rzodkiewki z czosnkiem i wszystko ułożyć na młodych listkach z chrupiącymi grzankami? Czyż nie jest to przepis na udane majowe popołudnie? Nie mam zamiaru sugerować odpowiedzi, ale myślę, że warto sprawdzić to na własnym podniebieniu.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: