Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Grzybowy twist

wrzesień 26 2022

W naszej kuchni grzyby nie zawsze grają pierwsze skrzypce, natomiast bardzo często podrasowują różne dania.

Dziś podzielimy się z Wami przepisem na jedną z najbardziej pożywnych, rozgrzewających i dawniej popularnych polskich zup. Smak naszego krupniku z nieprażoną kaszą gryczaną, suszonymi grzybami i pomidorami naprawdę ciekawy i zaskakujący w smaku. Gdy pomyślimy jeszcze o maśle orzechowym, które zastępuje zasmażkę, to jesteśmy prawie pewni, że nie musimy już nikogo dłużej zachęcać do gotowania.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: