Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Smaczny przykład

marzec 28 2022

Rozmowa z Pawłem Ochmanem – weganinem, autorem bloga Weganon.pl i książek kulinarnych. Paweł to pasjonat roślinnej kuchni regionalnej i potraw z roślin dziko rosnących. Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne.

Zdradź kulisy powstania Twojego pseudonimu, a zarazem nazwy bloga.

To był chyba czysty przypadek. Przeglądałem blogosferę w poszukiwaniu najbardziej chwytliwych nazw. Wiedziałem, że to ma być coś krótkiego. Skrót powstał z połączenia „wegan” od wegański i „on” jako facet. Tak już pozostało. Nic skomplikowanego.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: