Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Kto ma rację, ten stawia kolację

październik 27 2021

Nie ma nic lepszego w zimny, jesienny wieczór niż rozgrzewający posiłek. Parująca zupa, pieczone ziemniaczki, a może sałatka na ciepło?

Możliwości kulinarnego dogodzenia sobie na koniec dnia jest wiele, a wszystkie warto wypróbować! Ja jestem fanką zup i gulaszy warzywno-strączkowych, które sycą, ale nie są bardzo kaloryczne.

Mając w domu bazę podstawowych produktów, możemy szybko przygotować pyszny i odżywczy posiłek. Produkty zbożowe albo ziemniaki, warzywa czy grzyby, a do tego jakiś sos i nieco strączków – tyle wystarczy. Takie posiłki nie tylko sycą i odżywiają, lecz także wzmacniają odporność, co jest nie bez znaczenia w zimnych porach roku.

Nie jedzcie w kółko nudnych kanapek. Spróbujcie moich ciepłych propozycji – obiecuję, że nie pożałujecie!

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: