[wppb-login]

Jedz kolorowo

jwlazlo
Październik30/ 2020

Warto jeść różnokolorowe owoce i warzywa? Każdy kolor to inna wartość odżywcza. W owocach i warzywach występuje wiele związków bioaktywnych, takich jak glukozynolany, polifenole czy karotenoidy. Każda z tych grup ma charakterystyczną dla siebie paletę barw.

Zaloguj się i czytaj dalej po wykupieniu prenumeraty 😉 "Będzie Pan zadowolony!". Wykup dostęp do najpopularniejszego magazynu dla wegan, wegetarian i miłośników zwierząt - poznaj dobre strony życia!

SUBSKRYBUJ TUTAJ

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też:

 

 

 

 

 

Featured
IKEA: Do 2025 roku połowa naszego menu będzie wegańska Przeczytasz w numerze 12/2020-1/2021 Aluminium - opakowaniowe perpetuum mobile W co się nie ubierać Zrób to dla klimatu Amber Locke: Wszystko zaczęło się od kuchni

IKEA: Do 2025 roku połowa naszego menu będzie wegańska

Marka przygotowuje prawdziwą rewolucję. Wegański klopsiki były zaledwie początkiem.

Choć IKEA zna…

czytaj więcej

Przeczytasz w numerze 12/2020-1/2021

Nowy, podwójny numer już w kioskach! Zobaczcie, co dla Was przygotowaliśmy!
ŚWIĄTECZNY CZAS PO NOWE…

czytaj więcej

Aluminium - opakowaniowe perpetuum mobile

XIX wiek przyniósł wiele rewolucji technologicznych i przełomowych wynalazków. Jednym z mniej doceni…

czytaj więcej

W co się nie ubierać

Przemysł odzieżowy jest drugim największym trucicielem planety. Dlatego nie warto kupować dużo i tan…

czytaj więcej

Zrób to dla klimatu

Jesienne akcje na ulicach miast pokazały, że wciąż zbyt mało ludzi daje sobie sprawę ze związku pomi…

czytaj więcej

Amber Locke: Wszystko zaczęło się od kuchni

Amber Locke: projektantka, pisarka kulinarna i fotografka. Od 2013 r. w swoim studio w Derbyshire w …

czytaj więcej
Facebook