Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Dyniowa euforia

wrzesień 30 2020

Jesienna zupa dla zapracowanych, którzy nie mają czasu na dobieranie fikuśnych składników i mieszanie w nieskończoność

Bardzo chętnie oddałbym się całkowicie dyniowej euforii, jednak brak czasu sprawia, że coraz częściej staram się przygotować duży gar jedzenia dla całej rodziny, który starcza na kilka dni. Tak wygląda codzienność większości ludzi: po prostu gotują z konieczności. Choć ja osobiście jestem pasjonatem kuchni i każdą wolną chwilę mógłbym spędzać „przy garach”, doskonale rozumiem, jeśli dla kogoś przygotowanie obiadu to zło konieczne. Właśnie dla takich czytelników mam dziś sezonową, rozgrzewającą, dyniową propozycję – idealną na jesiennie wieczory, do pracy, do szkoły. Smacznego!

fot. Grzegorz Kędra
Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: