Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 1 złzamawiam

Czekając na wiosnę

luty 27 2020

Przedwiośnie nie rozpieszcza nas ogromem sezonowych przysmaków. Natura jeszcze trochę się ociąga. To nie znaczy, że stragany świecą pustkami. Sprawdźcie sami.

Wiosna tuż tuż, ale na chrupiące rzodkiewki i szpinak musimy jeszcze poczekać, dlatego ja w tym czasie eksperymentuję z tym, co ponadsezonowe. Zamiast gotowanych ziemniaków serwuję chrupiące placki „serowe”, zamiast zupy pieczarkowej cudowne kotlety mielone, a dodatkowo na tak trudnego w obejściu selera też mam pomysł. Chrupiące, przepyszne chipsy paprykowe. Palce lizać.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 1 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: