Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Burgerowe szaleństwo

luty 27 2020

Wegańskie odpowiedniki burgerów to przebój ostatnich miesięcy. Zaczynają serwować je największe sieci fastfoodów na świecie. Można jednak bez problemu przygotować je w domu.

Niemięsa to część kuchni wegańskiej, którą lubię najbardziej. Jest trochę ironiczna, lekko żartobliwa. Dla wielu pozostaje tajemnicą, dlaczego jedząc rośliny, szuka się zamienników mięsa. Odpowiedź jest prosta: bo tęskni się za smakiem. Tak jest w moim przypadku. A że bardzo lubię burgery, wiadomo, że poszukuję coraz nowszych sposobów na przygotowanie kotletów lub form podania tak, by ulubione danie nie znudziło mi się za szybko. Smacznej zabawy!

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: