[wppb-login]

Konkurs… z kociołkiem

Martyna Kozłowska
Maj19/ 2017

Mamy dla Was niesamowity konkurs, w którym do wygrania jest przepiękny kociołek od samej Ewy Hangel, autorki książki „Vege kociołkowanie”, która dopiero co się ukazała. Jak wygrać kociołek?  O tym na końcu…

Kociołkowanie a?la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.

Ewa Hangel to autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Garnek rzymski). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku. (Fanpage Pani Kociołkowa: link).
Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, w wersji wegetariańskiej i wegańskiej, to sposób na pyszne vege dania jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść. Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi i? okazało się to strzałem w dziesiątkę!

Recenzja książki ukaże w ?Vege? w numerze wakacyjnym!

 

 

A jak wygrać tytułowy kociołek? Wystarczy, że nakręcicie i wyślecie nam filmik, pokazujący jak gotujecie ulubioną wegańską potrawę. Autor(ka) najciekawszego filmiku otrzyma kociołek, a filmik opublikujemy na naszym fanpage’u. Na Wasze filmiki czekamy do 10 czerwca! Ślijcie je na adres: odpowiedz@vege.com.pl

Featured
Matki Matkom: Karolina Rynek wegańskich serów powiększy się o 300 proc. Boliwia: pierwszy wegański sklep "mięsny" z tradycyjnymi potrawami Eksperci: ograniczmy czerwone mięso! Wegańskie Chiny – czy to realne? Podejmij beznabiałowy challenge!

Matki Matkom: Karolina

Oto jedna z wielu historii opublikowanych na profilu kampanii Białe kłamstwa w ramach projektu #Matk…

czytaj więcej

Rynek wegańskich serów powiększy się o 300 proc.

Przewiduje się, że wegański przemysł serowy wzrośnie o ponad 300 proc. do 2030 roku.

Nic dziwnego…

czytaj więcej

Boliwia: pierwszy wegański sklep "mięsny" z tradycyjnymi potrawami

W Santa Cruz w Boliwii otwarto niedawno pierwszy wegański sklep „mięsny”, połączony z restauracją se…

czytaj więcej

Eksperci: ograniczmy czerwone mięso!

American Cancer Society wzywa do ograniczenia czerwonego i przetworzonego mięsa.

Opublikowane ost…

czytaj więcej

Wegańskie Chiny – czy to realne?

O tym, że wystąpieniu pandemii COVID-19 „pomogły” tzw. mokre targi, na których sprzedawane są zwierz…

czytaj więcej

Podejmij beznabiałowy challenge!

Badania wykazują, że trzy porcje mleka dziennie mogą zwiększyć ryzyko raka piersi nawet o 80 proc., …

czytaj więcej
Facebook