Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 zł
zamawiam
Logowanie
Aktualności
Premium
Dystrybucja
Archiwum
Zwierzyniec
Zdrowie
Dobra karma
Ekologika
Trochę kultury
Vege rozmawia
Wydarzenia
Na temat
Wege Recenzje
W czasoprzestrzeni
W ruchu
W odbiciu
Tak myślę
E-booki
Dyniowe przepisy
Xavier Bayle – the best of
10 wywiadów na 10 lat Magazynu VEGE
V jak miłość
Fit na roślinach
Lokalnie? Czemu nie!
Nie taka AI straszna…
Prenumerata
Kup wydanie cyfrowe
Jak czytać wydanie cyfrowe? FAQ
Kup wydanie drukowane
Numery VEGE
O VEGE
Kim jesteśmy?
Nagroda Grand Prix VEGE
Działaj z nami!
Reklama
Kontakt
Strona główna
Dobra karma
Kulinarne odkrycie Ameryki
Kulinarne odkrycie Ameryki
wrzesień
24
2024
Zanim wyruszymy w prawdziwą podróż za ocean, możemy zabrać tam nasze kubki smakowe. Przepisy pochodzą z książki „Dzieci gotują. Proste roślinne przepisy z czterech stron świata” (wydawnictwo Papilon).
Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*
Subskrybuj
Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też:
Śledzić nas na
Facebooku
,
Oglądać na
Instagramie
,
Przypiąć na
Pinterest
,
Linkować na
LinkedIn
.
Tagi:
dynia
,
Dzieci gotują. Proste roślinne przepisy z czterech stron świata
,
Habichuelas con dulce
,
Haiti
,
Ida Kulawik
,
Papilon
,
veganbanda
,
Zupa joumou