Na kolejny numer przyjdzie nam wszystkim troszkę zaczekać… Jednak warto, bo:
w numerze lutowym znajdziecie mnóstwo kulinarnych inspiracji w wersji wegańskiej, w tym na roślinne dania rozgrzewające.
Dowiecie się również wszystkiego o produkcji pieczywa. Poradzimy, jakie chleby wybierać, a których unikać, a także objaśnimy, w jaki sposób upiec swój własny, domowy bochenek.
Przeczytacie o rodzimych ?superfoodach?, czyli naszych polskich warzywach i owocach, które wyróżniają się wyjątkowo wysoką zawartością składników odżywczych.
Twarzą lutego zostanie Mikołaj Krawczyk, polski aktor telewizyjny, filmowy i teatralny. Porozmawiamy z nim o tym, dlaczego został wegetarianinem i zaangażował się w pomoc zwierzętom.
Dział podróżniczy zabierze Was w podróż do magicznej Islandii.
W długie lutowe wieczory będziecie mieli okazję poczytać felietony Xaviera Bayle, Roberta Rienta oraz wiele innych ciekawych artykułów.
Zapraszamy do kiosków już w lutym!