Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Wielkanoc od kuchni: zapraszamy na pokaz gotowania, degustację i film.

marzec 14 2014

Jest nam bardzo miło poinformować, że Magazyn Vege objął patronat nad imprezą organizowaną przez krakowski Oddział Stowarzyszenia Otwarte Klatki.

Szykuje się wspaniała, wielkanocna impreza w ramach której na goście czeka wiele atrakcji, między innymi: pokaz gotowania, degustacją dań, premiera filmu ? niespodzianki oraz konkurs z atrakcyjnymi nagrodami!

baner-1Dlatego już dziś zapraszamy do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu!

Wstęp to koszt jedynie 15 zł ? a cel szczytny: wsparcie zadań statutowych Stowarzyszenia Otwarte Klatki.

Zapraszamy!

  • Miejsce: Pauza In Garden, ul. Rajska 12, Kraków
  • Data i godzina: 30 marca 2014 r. 16:00

 W programie:

godz. 16.00 – 18.00

Pokaz wielkanocnego gotowania poprowadzą właściciele pierwszej w Polsce ekologicznej i w pełni roślinnej cukierni Zielony Talerz, Magdalena i Piotr Kiedziuchowie.

A3_krkPokażemy, czym zastąpić produkty odzwierzęce w świątecznych daniach oraz jak sprawić, by były pyszne, zdrowe i dobre dla wszystkich.

W ramach pokazu przygotujemy wiele pyszności, między innymi domowy majonez, pasta a’la jajeczna, chrzan wielkanocny oraz mazurek.

Pokaz połączony będzie z degustacją pysznych świątecznych potraw przygotowanych przez członków stowarzyszenia Otwarte Klatki i pokazem filmu – niespodzianki.

Wieczór zakończymy konkursem, w którym główną nagroda będzie niedawno wydana, super ciekawa książka (o jedzeniu oczywiście)!

PRZYJDŹ, ZOBACZ, POSMAKUJ!

 

godz.18.00

Pokaz filmu – niespodzianki (45min)

19:00

Konkurs

Zajrzyjcie też na stronę wydarzenia na portalu społecznościowym Facebook: >>TUTAJ<<

none