Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Niezwykły sernik z niezwykłego sera

styczeń 27 2022

Każdy może pokochać tofu. Wystarczy dać mu szansę i przygotować w odpowiedni sposób. Przepis pochodzi z książki Idy Kulawik „Roślinna kuchnia miłości” (wydawnictwo Słowne).

Tofurniki uwielbiamy i na słodko, i na wytrawnie. Ten ma dodatek różnych pyszności: suszonych pomidorów, oliwek, zielonego groszku i aromatycznych przypraw. Polecamy przygotować go dzień wcześniej i podać na śniadanie w towarzystwie sałaty i świeżych warzyw.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: