Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Najnowsza książka Pawła Ochmana, autora bloga Weganon.pl

wrzesień 27 2017

Roślinne słodkości Pawła Ochmana – poznajcie świat słodkich wegańskich deserów dzięki książce “Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”

 

Paweł Ochman
“Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”
Wydawnictwo ZNAK

 

 

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI

Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:

• Czym zastąpić nabiał i jajka?
• Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
• Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?

 

 

“Mam nadzieję, że przeżyjecie swoją wielką i słodką przygodę. Kartka po kartce będziecie ją pochłaniać. Tego Wam serdecznie życzę. Stańcie się cukiernikami we własnej kuchni. Zachwycajcie swoich domowników, przyjaciół i znajomych. Pamiętajcie też o sobie. Jesteście najważniejsi.”

Paweł Ochman

 

 


Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.