Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Premiera książki “Vege kociołkowanie”

maj 10 2017

Premiera książki “Vege kociołkowanie

 

Kociołkowanie a’la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.

Ewa Hangel to autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Garnek rzymski). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku. (Fanpage Pani Kociołkowa: link).
Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, w wersji wegetariańskiej i wegańskiej, to sposób na pyszne vege dania jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.
Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi i… okazało się to strzałem w dziesiątkę!

Recenzja książki ukaże w “Vege” w numerze wakacyjnym!