Premiera książki “Vege kociołkowanie”
Kociołkowanie a’la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.
Ewa Hangel to autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Garnek rzymski). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku. (Fanpage Pani Kociołkowa: link).
Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, w wersji wegetariańskiej i wegańskiej, to sposób na pyszne vege dania jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.
Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi i… okazało się to strzałem w dziesiątkę!
Recenzja książki ukaże w “Vege” w numerze wakacyjnym!