Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Wielkanocni ulubieńcy

marzec 25 2025

Bardzo dobrze znana zupa i mniej popularny deser polecają się na świąteczne stoły.

W związku ze zbliżającymi się świętami mamy dla Was dwa z naszych ulubionych przepisów. Pierwszy to kuzyn wielkanocnego żurku, czyli biały barszcz w wersji bezglutenowej i roślinnej. Pokochacie tę zupę, gdy zobaczycie, jak łatwo i szybko ją przygotować. Przepis przydaje się też osobom, które nie wyrobiły się z przygotowaniem lub kupieniem zakwasu na świąteczny żur.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: