Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Pędem do kuchni

marzec 25 2024

Dwie kompozycje, które pomogą przestroić się na wiosenny tryb życia i umilą oczekiwanie na lato.

Za oknem powoli się zieleni, coraz częściej pojawia się ochota na lżejsze i bardziej orzeźwiające posiłki. Jako wiosenny dodatek do pieczywa sprawdzi się pasta na bazie zielonego groszku z dodatkiem chrzanu. W końcu Polacy też mogą mieć swoje wasabi. Przygotowanie smarowidła zajmuje dosłownie kilka minut, ale wspomnienie smaku pozostanie na całą resztę wiosennego dnia. Szybko, zdrowo i nie ma wymówek, że kanapki są nudne!

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: