Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Świętując bez glutenu

listopad 26 2021

Serwowaliśmy już przepisy na bigosy, uszka, makowce, nie-ryby po grecku… Co roku przed świętami znajdujemy coś, czym się jeszcze nie podzieliliśmy, albo wpadamy na nowy pomysł.

W tym roku dzielimy się z Wami przepisem na jedne z naszych ulubionych pierogów. Tym razem przyszła też kolej na paszteciki – chrupiące, pachnące pieczarkami… Sami nie wiemy, czy bardziej smakuje nam delikatne ciasto, czy dobrze doprawiony farsz? Nie moglibyśmy też Was zostawić bez czegoś słodkiego, kojarzącego się z choinką.

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: