Pierwszy miesiąc prenumeraty cyfrowej za 5 złzamawiam

Logowanie

Azja, moja miłość

sierpień 31 2020

Curry wcale nie jest potrawą tylko dla zaawansowanych. Wielość składników onieśmiela tylko na pierwszy rzut oka!

Wychowałam się na gulaszach i curry, które u nas w domu podaje się, od kiedy pamiętam. Najpierw tylko jadłam, teraz już je sama przygotowuję. Słodkie curry z kukurydzą zrobiłam z kalafiorem, ziemniakami, marchewką i mlekiem kokosowym. Na pierwszy rzut oka możne się wydawać, że ta potrawa musi być trudna i że wymaga jakichś specjalnych umiejętności. Na szczęście tak nie jest! Curry powstaje w niecałą godzinę, a do tego wychodzi przepyszne!

Artykuł Premium
Zyskaj dostęp online do wszystkich wydań Magazynu
Pierwszy miesiąc 5 zł!
przy subskrypcji miesięcznej*

Nie chcesz prenumerować? Na naszej stronie znajdziesz również ciekawe darmowe treści. Możesz też: