Chcielibyście zacząć Nowy Rok z postanowieniem gotowania i pieczenia roślinnych potraw? Nasz najnowszy konkurs Wam w tym pomoże!
W listopadowym numerze magazynu “Vege” mogliście zapoznać się z przepisami Pawła Ochmana, znanego szerzej jako Weganon, na desery kojarzone z czasami PRL. Jeśli jesteście ciekawi, jak smakują wegański blok czekoladowy, francuskie magdalenki, owocowe czekoladki birmańskie czy rurki z kremem, koniecznie wróćcie do numeru z poprzedniego miesiąca i spróbujcie zweganizować kultowe słodkości.
W grudniu mamy dla Was konkurs, w którym możecie wygrać książkę Pawła Ochmana “Pyszności z roślin” Wydawnictwa Znak. W książce znajdziecie aż sto nowych przepisów – autor nie wykorzystał potraw znanych czytelnikom jego bloga, więc to prawdziwa gratka zarówno dla jego wiernych fanów, jak i osób, które wcześniej nie kojarzyły internetowej działalności Weganona.
Jesteśmy niezmiernie ciekawi Waszych historii przejścia na wegetarianizm albo na weganizm. Co Was do tego skłoniło? Kiedy nastąpiła zmiana? Jak się czujecie na diecie roślinnej? Podzielcie się z nami Waszymi historiami! Autorów pięciu najciekawszych opowieści nagrodzimy egzemplarzami książki Weganona.
Regulamin konkursu jest dostępny tutaj.