Już w listopadzie mnóstwo ciekawych artykułów, wyjątkowe przepisy i inspirujące porady w sam raz na długie jesiennie wieczory.
- Królową jesieni mianujemy dynię – dowiecie się jak łatwo można przygotować zdrowe i przepyszne potrawy z jej udziałem.
- Napiszemy o tym, co jeść w zimę by zachować zdrowie i siły witalne.
- W listopadzie przyda Święto Zmarłych, a więc sporo uwagi poświęcimy tematyce śmierci. Nie tylko w kontekście kulturowym. Porozmawiamy z behawiorystą o tym, jak zwierzęta przeżywają śmieć swoich opiekunów. Jak im pomóc po utracie bliskiej istoty oraz jak sobie poradzić po śmierci naszego czworonożnego towarzysza.
- Napiszemy również o masażu dla psów i bajkowym schronisku dla niedźwiedzi w Niemczech.
- Poradzimy jak radzić sobie ze stresem oraz paniką.
- Podzielimy się doświadczeniami z wędrówki po górach Izerskich oraz Norwegii.
- Felietony Izy Szolc, Xaviera Bayle oraz Macieja Weryńskiego umilą deszczowe dni.
Zapraszamy do kiosków już w listopadzie!