„Suto zastawione” – konkurs pod choinkę

Magda Buszko
Grudzień05/ 2016

Święta Święta – Mikołaj już pakuje wory prezentów! W „Vege” też nie może zbraknąć gwiazdkowych atrakcji dla naszych Czytelników 🙂

wegan-nerd-moja-roslinna-kuchnia-b-iext46640268Zapraszamy wszystkich, do wspólnej, wigilijnej zabawy bo pod choinkę mamy dla Was fantastyczny prezent.

Trzy książki znanej kulinarnej blogerki Alicji Rokickiej „Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia”.

Jak zdobyć egzemplarz dla siebie? Nic prostszego!

Zrób zdjęcie zastawionego stołu wigilijnego w swoim domu
i opisz, jakie potrawy na nim widnieją.

Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy trzy najpiękniejsze i najbardziej wegańskie, a autorzy zdjęć zostaną nagrodzeni egzemplarzem książki.

Na Wasze odpowiedzi nadesłane na adres: odpowiedz@vege.com.pl czekamy do 20 stycznia 2017 roku.

Zanim przystąpisz do konkursu zapoznaj się z REGULAMINEM

****

  • Tytuł: Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
  • Autor: Rokicka Alicja
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Nasza Księgarnia
  • Data premiery: 2016-11-09
  • Ilość stron: 320

Ta wyjątkowa książka kucharska jest debiutem Alicji Rokickiej, która dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi zdobytymi w pracy nad wegannerd.blogspot.com ? jednym z najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o kuchni roślinnej w Polsce. Niezwykłe, oryginalne, a przy tym nieskomplikowane przepisy, smaki, które oczarują również zatwardziałych mięsożerców, niekonwencjonalne połączenia produktów, oszałamiające fotografie? ? Wegan Nerd zachwyci nie tylko osoby spędzające każdą wolną chwilę w kuchni. Daj się przekonać, że gotowanie jest przygodą ? a zwłaszcza to wegańskie, pełne odcieni, aromatów, lokalnych i sezonowych warzyw oraz owoców, tajemniczych bulw czy nawet kwiatów i chwastów.

Od wydawcy:

„Na dietę wegetariańską przeszłam jako czternastolatka i właśnie wtedy zaczęłam gotować – głównie po to, aby udowodnić rodzinie, że wytrwam w swoim postanowieniu. Udało się! W dorosłym życiu wybrałam weganizm – dietę całkowicie eliminującą produkty odzwierzęce – i dziś już nie wyobrażam sobie innego stylu życia. Ciebie, czytelniku, również chciałabym do takiego sposobu odżywiania zachęcić – zdrowego, zróżnicowanego i kolorowego. Mam nadzieję, że dzięki moim przepisom i fotografiom znajdziesz w weganizmie coś dla siebie”.
Alicja Rokicka

Komentarze

Featured
Smaczne warsztaty ze smakoterapii Kulinarna Awangarda – rozsmakuj się w wegańskiej Łodzi Przełomowe nagrania na polskiej fermie lisów obnażają okrucieństwo przemysłu futrzarskiego przeczytasz w numerze 10/2017 Najnowsza książka Pawła Ochmana, autora bloga Weganon.pl Książka "Love Vegan. Gotowy jadłospis na 21 dni" już dostępna!

Smaczne warsztaty ze smakoterapii

W wtorek, 10 października, w Warszawie, odbyły się warsztaty smakotearpii, które poprowadziła jedna …

czytaj więcej

Kulinarna Awangarda – rozsmakuj się w wegańskiej Łodzi

Już niebawem kubki smakowe łódzkich miłośników roślinnego jedzenia wejdą na wyższe obroty, bowiem w …

czytaj więcej

Przełomowe nagrania na polskiej fermie lisów obnażają okrucieństwo przemysłu futrzarskiego

Prezentujemy Państwu najnowsze nagrania ze śledztwa Fundacji Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt V…

czytaj więcej

przeczytasz w numerze 10/2017

Październikowe  VEGE  już jest w drodze do kiosków w całej Polsce. Nie możesz się doczekać? Sprawdź …

czytaj więcej

Najnowsza książka Pawła Ochmana, autora bloga Weganon.pl

Roślinne słodkości Pawła Ochmana – poznajcie świat słodkich wegańskich deserów dzięki książce „Pyszn…

czytaj więcej

Książka "Love Vegan. Gotowy jadłospis na 21 dni" już dostępna!

Właśnie ukazała się najnowsza książka Hanny Stolińskiej – Fiedorowicz, Violetty Domaradzkiej i Rober…

czytaj więcej
Facebook
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar